Kártyás gyakorlatok

Rate this item
(1 Vote)
 kartya1
 Kártyás Gyakorlat 1

Ezt a gyakorlatot egy éjjel csináltam meg. Ezt mindenki szeretni szokta, beleértve engem is. Szórakoztató, könnyû és izgalmas. Csak egy csomag kártyára van szükség - ehhez könnyen hozzá lehet jutni. Azért szeretem ezt a gyakorlatot, mert más emberek elõtt csinálhatod, és nem tudnak rájönni, mit csinálsz. Nem kell semmit leírnod, és nem kell táblázatot csinálni, csak te kellesz hozzá és az 52 kártya.

Elõször válassz magadnak egy célkártyát. Olyan kártyát válassz, ami nincs megtörve és a többi közé illik. Keverd meg jól a kártyákat. A cél, hogy minden kártyát elvegyél, kivéve a célkártyát. Átlagban 6 kártyát veszek el minden alkalommal. Csináljunk egy példát, hogy megértsd.

Mondjuk, hogy a pikk ászt választom a célkártyámnak. Elõször többször megkeverem a kártyákat. Úgy érzem bizonyos kártyákat ki kell venni, és kiveszek 6-ot és megnézem, hogy az ász nincs-e köztük. Ezeket a kártyákat egy másik csoportba teszem. Újra megkeverem a maradékot. Megint azt érzem, hogy bizonyos kártyákat el kell venni, és leveszem a 7 felsõt, megnézem, hogy az ász nincs-e köztük. Mivel nincs köztük, folytatom. Mindig megkeverem és elveszek kártyákat mindaddig, amíg meg nem találom az ászt.

A gyakorlat mûködik, mert meggyõzöd az elmédet, hogy a te kártyád nem lesz a kivett kártyák között. Gondolj bele, a célkártyád a több mint 40 kártya között lesz vagy a 6-os csoportban? A tudattalanod azt mondja, hogy igazad van, és nem lehet a 6 között a pikk ász. Ha folytatod, látni fogod az eredményt és hamarosan le tudod csökkenteni a maradék kártyák számát 10-re, 5-re majd 1-re. A legfontosabb, hogy azt tedd amit érzel. Ne analizáld (amíg nem fejezted be) és ne gondolkozz. Csináld és hagyd, hogy megtörténjen.

Kártyás Gyakorlat 2

Ez a gyakorlat azoknak való, akik az elsõt már jól csinálják. Ez is eléggé egyszerû. Valójában az elsõ gyakorlat elõtt találtam ki.

Elõször válassz egy célkártyát. Ne legyen megtörve, és ne legyen megjelölve (hogy nehogy felismerhetõ legyen). Addig kevered, amíg úgy nem érzed, hogy a célkártyád van felül. Akár hiszed, akár nem, harmadjára sikerült. Csak kevertem, kevertem, és aztán azt gondoltam, hogy "Ez az!", és az ágyra dobtam a kártyát. Amikor láttam, hogy tényleg az, teljesen megdöbbentem.

A gyakorlat lényege, hogy határozd meg a célodat és csináld meg. Ne engedd, hogy bármi átfusson az agyadon a "…"-n kívül. Ne legyen semmi gondolatod. Ne gondold, hogy nem fog mûködni, ne gondold, hogy túl nagy a véletlen esélye - csak azt gondold, hogy  "…".

"…" = kártya

 

 

 

ARKANGYAL JÓSKÁRTYA
Megrendeléshez katt a képre

  Könyvajánló

Az arkangyalok nagy erejû, bölcs és szeretetteljes lények, akik remekül képesek vezetni, sugalmazni és gyógyítani bennünket. Doreen Virtue 45 lapos kártyacsomagjából megismerkedhetünk az arkangyalokkal, üzeneteik révén megidézhetjük õket, és választ kaphatunk az életünket érintõ fontos kérdéseinkre. A dobozban található útmutató segítségével önmagunknak és másoknak is jósolhatunk.

Bolti ár: 4490 Ft
Kedvezményes ár: 4266 Ft (internetes kedvezmény 5%)

Read 6389 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

1 comment

  • Comment Link Noar August 01 2010 posted by Noar

    Hihetetlen!
    Nekem a 2es gyakorlat elsőre sikerült!!!
    A TK valóban létezik!

KÖNYVAJÁNLÓ