Perbe fogott magyar boszorkányok

Rate this item
(0 votes)
bosziszvKülönös tárgyalás veszi kezdetét ma délelőtt tizenegy órakor a Markó utcában. A felperesi széken a Legfőbb Ügyészség képviselője ül, az alperesiben a Magyar Boszorkányszövetségé, a hallgatóságot pedig csupa-csupa jogász végzettségű boszorkány alkotja; olyanok, akik jártasak a szellemidézésben, az ördögűzésben, a szerelemvarázslásban, a fehér mágiában. A Legfőbb Ügyészség nem kevesebbet akar, mint megszüntetni a Magyar Boszorkányszövetséget, annak működési tevékenységét.

A Magyar Boszorkányszövetség 1992-ben alakult, a magyar egyházak sorában ötvenkettedikként, ma 8 ezer 300 tagja van. Azóta mindennaposak a följelentgetések, a rendőrségi kiszállások, a tisztiorvosi látogatások.

- Amióta létezünk, azóta irritáljuk a katolikus egyházat - bólint Caesar, a főboszorkány, s fejére boszorkányszarvakat tesz.
- Főként azóta, hogy 1992-ben nyilvánosan arról beszéltünk, hogy a vallás magánügy, s nem helyénvaló, hogy az egyházakat az állam az adófizetők pénzéből támogatja.
 
Abafi CézárEz volt az első ütközési pont; a boszorkányegyház ugyanis semmiféle állami támogatást nem fogad el. Amikor a pápával megáldatták a boszorkányvizet, sőt ezt föl is vették videóra, s a kazettát elküldték Paskai bíborosnak, ez olaj volt a tűzre. Arra a kérdésre, hogy félrevezették a pápát, a főboszorkány elmondta: nem akartak mást, csak megmutatni, nincs a vizüknek semmiféle negatív kisugárzása, még a Vatikánban sem. A katolikus egyház ezután átkozta meg őket, s figyelmeztette a híveket, szóba ne álljanak velük. Később leégett az esztergomi bazilika teteje. Visszaszállt rájuk az átok. Caesar hozzátette: az anglikánok előrébb tartanak, ők már rehabilitálták a salemi boszorkányokat. Bizonyára az a tény sem segíti elő a magyar boszorkányok és a katolikus egyház közötti kapcsolatot, hogy Caesar nagyapja a híres angol mágus, Aleister Crowley csoportjába tartozott, akit a katolikusok a legsötétebb mágusnak tartottak, s aki Szicíliában szexuálmágiával foglalkozott.
 
A per keresetlevelében a Legfőbb Ügyészség az egyházi szolgáltatásaikat kérdőjelezi meg. Állításuk szerint a jóslás, szerelemvarázslás gazdasági tevékenység. A főboszorkány másképp látja: ezek ugyanolyan szolgáltatások, mint amikor az emberek a papnak fizetnek a miséért, az esküvőért. Az APEH vizsgálata szerint 1992 és 1996 júniusa között szolgáltatásaikról s a bevételeikről nyilvántartást nem vezettek, adóalanyként nem jelentkeztek be. Vagyis a bevételeik után adót nem fizettek. 

Forrás: http://www.fortresscomm.hu/ Magyar Hírlap 1997.11.25, T.F
A képek forrása: http://www.boszorkanyszovetseg.hu 
 
 


ÉGETNI VALÓ BOSZORKÁNY - Játékos teszt
Hölgytársaim! Valljuk be, mindannyiunkban van egy kicsi a boszorkányból. Sőt! Mi, nők, mind boszorkányok vagyunk. A nagy kérdés csak az, hogy jók-e, vagy rosszak?

1. Ha két vagy több férfi egy strandon a kezénél-lábánál fogva megragadja Önt, és nevetve behajítja a medencébe, mit fog tenni?

A) Kimászik a medencéből, és kacagva kikaparja az egyik bunkónak a szemét.
B) Felemeli a hangját, aztán szól az úszómesternek, és ha nem intézkedik, az ő szemét kaparja ki.
C) Szalmaszálat keres, mert nem tud úszni. De ha tud is úszni, besomfordál az öltözőbe, és sírdogálva távozik a strandról.
 

2. Önt valaki igazságtalanul és nagyon megbántja. Ilyenkor mire gondol?
A) Pusztuljon el még a macskád is!
B) Ezt egyszer még visszakapod!
C) Most mééért?!
 

3. Ha valaha az életben kívánt valakinek valami rosszat, és az bekövetkezett, mire gondolt?
A) Ez még csak a vég kezdete, te...!
B) Sajnálom, de úgy kell neki!
C) Jézuskám, ugye nem én voltam?!
 

4. Ha valaha az életben kívánt valakinek valami jót, és az bekövetkezett, mire gondolt?
A) Szívesen, máskor is.
B) Jótett helyébe jót várj!
C) Ha én voltam, bárcsak tudnám, hogy csináltam!
 

5. Ha ugyanazzal a két vagy több férfival, akik önt a strandon vízbe dobták, találkozna a Nagy Kerek Erdőben, a legszívesebben mit kívánna nekik?
A) Jeges szélvész marja le a húsotokat csontig, vagy változzatok kerti törpévé!
B) Forró vizet a kopaszra!
C) Halálra váltan bevallja, maga se tudja, merre lehet a kék turistajelzés.
 

6. Holdtöltekor, szombat éjjel hol töltené az idejét a barátnőivel, ha tehetné?
A) Ama Nagy Kerek Erdőben, a Négy Kertitörpe tisztásán táncolna velük egy tábortűz körül, miközben férjeik (vagy más ellenségeik) ártánnyá változtatva várakoznának baljós sorsukra.
B) Finom süteményeket csipegetve, még finomabb konty alá való italokat kortyolgatva pletyizne, miközben egymás után hétszer lerakná a handrömit.
C) Dáridózna velük a tévé előtt.
 

7. Kérem, tegye tetszés szerinti sorrendbe az alábbi három madarat! Kék madár, vakvarjú, elemmel működő, tajvani uhu bagoly.
A) Vakvarjú, uhu, kékmadár.
B) Uhu, kék madár, vakvarjú.
C) Kék madár, vakvarjú, uhu.
 

8. Mit gondol most, ha esetleg először hallja az alábbi szólást: "lefejeli, mint vasorrú bába az elektromágnest!"?
A) Ki volt az az átkozott, aki bekapcsolta az elektromágnest?
B) Nincs is minden boszorkánynak vasból az orra,
C) Rossz vicc, de azért elmosolyodik.
 


9. Hallotta már az alábbi kifejezést: "ennivalóan szép gyerek!"?
A) Még a nyál is összefutott a szájában.
B) Gyerekek, ne mászkáljatok egyedül az erdőben!
C) Egy szép emléktől melegség ömlött szét a szívében.
 

10. Egy igen jóképű úr csengetne önnél "álmai lovagja" alakjában, és egy világ körüli útra invitálná, mit válaszolna?
A) Na végre, drágám, mehetünk!
B) Azért előtte egy kicsit még beszélgessünk!
C) Távozzon uram, vagy hívom a rendőrséget!
 

11. Ha megemlítik, hogy beteg az ellensége tehene (kutyája, macskája), vagy netán ő maga, mit tesz?
A) Lesüti a szemét, és ártatlan képpel mosolyog.
B) Széttárja a karját, és azt mondja: szegényke!
C) Nem tud arról, hogy lenne ellensége.
 
 

MEGFEJTÉS

  • Ha Ön a legtöbbször az A) megoldás mellett döntött, akkor bizony égetni való boszorkány, és még büszke is rá. Mellesleg teljes joggal.
  •  Ha az ön lelkének a B) válaszok zöme volt kedves, akkor még nem aknázta ki az önben lévő képességeket, vagy szemérmeskedik.
  •  Ha túl sok a tesztjében a C), akkor ön még titkot is tud tartani.
Read 3288 times Last modified on July 27 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Read 55873 times 279
A legtitokzatosabb könyvtár indiában található
"Voltam Indiában, a világ legtitokzatosabb könyvtárában! Saját szememmel láttam azokat az írásokkal telekarcolt ősrégi pálmaleveleket, amelyekről felolvasták a múltamat és…
Read 19864 times 13
Szerelmi mágia
Az ártatlannak tűnő szerelmi varázslat, a megkötés sem annyira veszélytelen, mint ahogyan elsőre gondolnánk. A leggyakrabban két babát készítenek, ellátják…
Read 19748 times 8
A kristálykoponya titka
Megoldásra váró rejtélyek Az emberiség történetében rengeteg olyan felfedezés van, amelyre a tudomány mai állása szerint nincs elfogadható válasz. Ezek…
Read 16047 times 15
Hasonmás (Doppelgänger)
Minden emberi lényben él valami "emberellenes", amit a szótárak "kiegészítõként vagy hasonmásként" határoznak meg. Sok filozó­fus és költõ leírja személyes…
Read 13548 times 7
A rontás
A mások befolyásolására tett rosszindulatú kísérlet a rontás ugyan az akaratmágia köré­be tartozik, mégis megérdemel egy külön fejezetet. A hétköznapokban…
Read 11406 times 1
Szellemfotók
A fényképezés történetének kezdete óta bizonygatják, hogy a filmen megjelenhetnek olyan "alkalmi" szellemek, amelyek a felvétel készítésekor nem voltak láthatóak.…
Read 9079 times 4
Az emberi öngyulladásról
Veszélyes világban élünk, melyben gyúlékony, tűzveszélyes és robbanékony anyagok vesznek körül minket. De mi a helyzet velünk? Az emberek is…
Read 8845 times 10
Szellemi erõk
Alacsonyabb szellemi behatás energia csapolása a félelem keltésen keresztül Alacsonyabb szellemi behatásnak nevezhetjük azokat az erõket, melyek igyekeznek megcsapolni az…
Read 8569 times 1
Milarepa
Milarepa 1038 táján született Tibetben. Atyja még a fiú hétéves korában meghalt, családja pedig kegyetlen rokonainak köszönhetõen mindenét elvesztette. Tíz…
Read 8505 times 3
Shambala
A régi bölcsek szerint létezik egy hely, ahol az ég és a föld találkozik. Tibeti és mongol lámák õsidõk óta emlegetnek…

HOZZÁSZÓLÁSOK

KÖNYVAJÁNLÓ