Vízesés-meditáció

Rate this item
(1 Vote)

showerA következõ meditáció a víz fizikai és metafizikai tulajdonságait kombinálja.
A természetes vízeséseknek megadatott az a csodálatos képesség, hogy megtisztítják a negatív energiát, ám sajnos csak kevesen mondhatják el, hogy egy ilyen praktikus vízesés közelében laknak! Mégsem kell lemondania róla, ha az orosz módszert követi, és úgy tisztítja meg az energiáját, hogy egy jó adag vizet önt a fejére. Oroszországban az emberek szó szerint vödörszámra zúdítják magukra a vizet, és ezt zuhany segítségével Ön is megvalósíthatja. Az orosz falvakban mezítláb végzik ezt a szertartást, hogy a víz nyomban a talajba szivárogjon, így azzal is kapcsolatot teremtenek. Ha kertes házban lakik, esetleg más, természetes környezet közelében él, használja ki a lehetõséget. Sokkal hatékonyabb lesz a gyakorlat, mint a fürdõszobában.

Ne essen kísértésbe, hogy a fejét kihagyva csak a vállára csorgassa a vizet akkor végzi jól a gyakorlatot, ha a feje tetejérõl, a koronacsakrától zúdul lefelé a víz.
Kusza energiájú betegek után, különösen abban az esetben, ha entitások zavarták össze az energiájukat, magam is nyomban elvégzem ezt a gyakorlatot.
Amennyiben a zuhanyozós változatot választja (valljuk be, ez a legegyszerûbb eljárás), kérem, ügyeljen rá, hogy a víz csendesen csorogjon, ne fröcsköljön, Ön pedig álljon pontosan a zuhanyrózsa alá. Legyen kellemes a víz hõmérséklete. Helyezzen a keze ügyébe egy tiszta fürdõköpenyt. A következõ vízesés-meditációt végezze a zuhanyozás alatt.

Vízesés(vagy zuhany-) és meditáció

  • Összpontosítson a légzésére, mélyen és könnyedén vegye a levegõt. Lépjen a zuhany alá, és hunyja le a szemét. Álljon szorosan a vízsugár mellé.
  • Képzelje, vagy érzékelje, hogy egy csodaszép, kristálytiszta vízesés csobog a közelében. A vize olyan tiszta, mint a gyémánt.
  • Most lépjen a zuhany alá, közben képzelje el, hogy a vízesés alatt áll. A víz áthatol az auráján, és magával viszi az alacsony hullámhosszú, renyhe energiát, minden mozdíthatatlan torlaszt elvisz, melyet aznap kapott vagy emelt.
  • Tisztasága, frissítõ hûvössége visszaadja az erejét, és megújulást hoz. Dugja a fejét a víz alá, és képzelje el, hogy a vízsugár a feje legtetején, a koronacsakránál befolyik a testébe.
  • Átömlik rajta, és a lábujjainál bukkan elõ.
  • Figyelje meg, hogy a lábujjaiból csorgó víz zavaros és sötét.
  • Engedje, hogy a víz addig csorogjon a testén át, amíg az elõbukkanva épp olyan tiszta lesz, mint a vízesés.
  • Miután így történt, képzelje, hogy a belsõ terét megtölti a tiszta és áttetszõ, éltetõ és frissítõ víz.
  • Ezután lépjen ki a "vízesés" (a zuhany) alól. Vegye magára a kikészített fehér fürdõlepedõt vagy köpenyt. Miközben maga köré kanyarít ja, képzelje azt, hogy védõréteggel takarja be magát, hogy a fizikai tere tökéletes biztonságban legyen minden támadás ellen.
  • Vegyen mély lélegzetet; csavargassa meg a kéz-és lábujjait, és mosolyogjon magára a tükörben.
 

 Könyvajánló

LEGYETEK SZERELMESEK AZ ÉLETBE - MEDITÁCIÓ 
Megrendeléshez katt a képre

Az Energiatitkok Alla Svirinskaya orosz örökségének hagyományos egészségmegõrzõ szertartásain túl felfedi a világ gyógyítóinak feledésbe merült mesterfogásait is. Kövesse programjának útmutatásait, és önmaga gyógyítójává válik!

Bolti ár: 2990 Ft
Kedvezményes ár: 2841 Ft (internetes kedvezmény 5%)

{

Read 5406 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KÖNYVAJÁNLÓ