Koronacsakra nyitása

Rate this item
(2 votes)

Ez a módszer a koronacsakra nyitására szolgál. Csak akkor csináld meg, ha a 3. szem nyitását megcsináltad!
A koronacsakra azt a célt szolgálja, hogy a környezetből / Istentől / az erőből / stb. energiát merítsünk. A saját hitvallásod szerinti szót illeszd be. :) A módszer hasonló, mint az előző gyakorlatban, hanggal fogunk rá hatni. (A koronacsakra az agyalapi mirígyhez kapcsolódik fizikai szinten.)

Ezt a gyakorlatot az előző vége után 7-10 nappal kell elkezdeni és napi 1-2-szer megcsinálni. Többször nem ajánlott. 

Megint csak keress egy csendes sarkot magadnak és hunyd be a szemed. Végy három mély, lazító levegőt, majd énekeld ki a MAAAAY hangsort egészen addíg, amíg van levegőd. (Angol kiejtés, jó közelítésként a MÉLY is megteszi.)

Eleinte naponta kétszer, majd elég kevesebbszer. Az előző harmadik szem bizsergést felváltja egy energiaáramlás érzése. Ez és az előző gyakorlat megnöveli a képességeidet és lehetőséget teremt arra, hogy másoknak segíts, mert nem (csak) a saját energiádat használod. Ez nem azt jelenti, hogy pazarolhatsz, hanem azt, hogy bölcsen bánj vele. :)

Read 8062 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

1 comment

  • Comment Link SyD February 02 2010 posted by SyD

    Energiaáramlás érzése: Olyan mintha az egész testedet kirázná a hideg viszont nem leszel libabőrös. :-) Nálam már csak a levegővételnél is megy, bár magamtól is megy ilyen gyakorlat nélkül is. Energiát tudsz így felszívni magadba, amivel sokkal frissebb és élénkebb leszel.

KÖNYVAJÁNLÓ