Print this page

Esti szertartás

Rate this item
(0 votes)

Az egyházak az évezredek folyamán rendkívül nagy befolyásra tettek szert, a lelkek irányításában döntő szerephez jutottak. Ez a hatás rendkívül káros és visszahúzó azok számára, akik lelkük fejlődése érdekében tapasztalatot, tudást, bölcsességet kívánnak szerezni. Aki istent, vagy isteneket imád, az nem akar a saját sorsáért felelősséget vállalni. Minden bajáért mást vádol: Isten akarta így, Isten nevében tettem, stb. Mindenki felelősséggel tartozik önmaga iránt! Meg kell tanulnunk, hogy elsősorban magunkért kell tennünk.
Én nem mondom meg senkinek, hogy miképpen cselekedjen a saját érdekében, csak javaslom, hogy imáiban ne feledkezzen el önmagáról sem. Azt sem mondom, hogy hagyja el eddigi, megszokott imáit. Ha Istenhez fohászkodó imája erőt, megnyugvást ad, igen, mondja tovább! Azonban javaslom, hogy saját testi, lelki egészsége érdekében mondjon el hasonló imát úgy, ahogyan én is teszem este, lefekvés előtt.

Amikor véget ér a nap, pihenőre térek az ágyamban. Kényelmesen elhelyezkedem, szemeimet lehunyom, bal lábam fejét a jobb lábamra helyezem. Kezeimet összekulcsolom, mutatóujjaimat kiegyenesítem úgy, hogy összeérjenek. A hüvelyk és mutatóujjaimból háromszögformát képezek, képzeletben testemet viola (lila) színbe burkolom. Izmaimat elernyesztem, gondolataimból a negatív, zavaró tényezőket megpróbálom kizárni. Ez néha nehezen megy, mert vannak olyan gondolatok, amelyek állandóan vissza akarnak térni. Ilyenkor egy kezet képzelek magam elé, amely megálljt parancsol ezeknek. Miután ez sikerül, a háromszögalakot formáló ujjaimat a fejemhez emelem úgy, hogy mutatóujjaim vége a harmadik szememhez érjen, az orrom pedig benne legyen a háromszögben. Ebben a nyugalmi állapotban mondom el az én imámat, amely így szól:

„Én, aki e Föld és Világ szabad gyermeke vagyok, vakító fényemmel elárasztom a sötét energiákat, hogy azok ne is legyenek, és olyan magasan járok, hogy azok hozzám soha fel nem érnek. Isteni erő vagyok, nem halok meg sohasem. A Földet szeretem, mint egy anyát. Gondolataimmal gyógyítom éppen úgy, ahogyan embertársaimat és önmagamat. Békét a Földön, és békességet az egekben minden lény között. Így legyen!”

A végén soha nem ejtem ki az Amen kifejezést, mert az negatív energiát gerjeszt. Amikor ezzel végzek, összekulcsolt kezeimmel a szívem közepe fölött rajzolok egy pozitív (+) jelet (ez nem keresztvetés!). Ezután a két tenyeremmel végigsimítom a fejemet, az arcomat, a füleimet, a vállaimat. Minden testrészemen végigmegyek, egészen a lábujjakig. A tenyeremből áradó energiával gyógyítom testrészeimet. Ahol valami fáj, ott tovább időzöm, gondolatban gyógyító energiát fókuszálok erre a pontra. Ezt egészen addig folytatom, amíg úgy nem érzem, hogy megkaptam ezeket. Miután önmagam gyógyításával végeztem, olyanokra gondolok, akik közel állnak hozzám. Családom tagjaira, barátokra, kedves ismerősökre. Pozitív energiát küldök feléjük, gondolatban védőburok mögé helyezem mindannyiukat, hogy semmi káros ne érje őket. Mivel a belső béke, és a kisugárzott békesség nagyon fontos, ezért itt említem meg a béke jelének meghamisítását. Az igazi, a Galaktikus Föderációban használt jel az alábbi:

 

elet runa
Ősi skandináv életfa rúnahalal runaHalál rúna
Az illumináti által meghamisított, a Földön használt szimbólum, ami a békével ellentétes jelentésű (Ne használja senki!):

Az egész esti „szertartás” nem tart tovább öt percnél. Hatása azonban óriási, mivel ez belülről jön, és én akarom, hogy ez így legyen!
Javaslom mindenkinek, hogy tegyen hasonlóképpen. Ez az esti pár perc rendkívül fontos. Hinnünk kell önmagunkban, a saját erőnkben, hiszen mi nem vagyunk akárkik. Mi mindannyian parányi Istenek vagyunk, akik ha összefogunk, csodákra vagyunk képesek!

/Atlan/

Read 2445 times Last modified on December 28 2014