Saját Énünk Multi-Dimenzionális kiegyenlítése

Rate this item
(0 votes)

medEzt az öngyógyító eljárást véghez tudod vinni bárhol, ahol ülsz:

 • Lassan kezdj el be és kilélegezni egymás után háromszor, és várj míg belül nyugodtá nem válsz. Ekkor folytasd azzal, hogy kérd meg a Földanya Földangyalait, hogy segítsenek neked átrendezni a csakraenergiáidat.

 • Tedd a jobb kezed pár centire a köldököd alá (bele az energiaörvénybe), nyisd ki a bal tenyeredet és tedd felfelé fordítva a bal combod fölé. Érezni kezdesz egy energiaáramlást a jobb kezedben. Várj egészen addig, amíg már nem érzed az energiát sehol, aztán vedd el a jobb kezed, de a bal kezedet tartsd ott végig a teljes folyamat alatt.

  Vidd a jobb kezed pár centivel a köldök fölé a másik energiaörvénybe, és tedd ugyanazt, mint az elõzõ csakránál. Aztán vedd el a jobb kezed.

 • Helyezd a jobb kezed a szíved fölötti energiaörvénybe. Ismételd itt is meg az elõzõ lépéseket. Aztán távolítsd el a jobb kezed.

 • Tedd a jobb kezed a torkodhoz, ahol egy másik energiaörvény létezik. Ismételd az elõzõ lépéseket. Aztán távolítsd el a jobb kezed.

 • Helyezd a jobb kezed a szemeid közötti energiaörvénybe. Ismételd az elõzõ lépéseket. Köszönd meg a Földangyaloknak a segítséget.

 • Egy energiafelszabadulást fogsz átélni minden energiaörvénybõl (csakra), és amikor végeztél, tisztábbnak, könnyebbnek és sokkal kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad. Ismételd meg ezt az egyszerû ön-gyógyítási gyakorlatot minden alkalommal, amikor bármilyen kellemetlenséget érzel.

 •  

   

  A Csillagmag Én-Aktiválási Folyamat
   

  Mindez egy 12 perces folyamat:

  • Ülj le, csukd be a szemed, és kezdj el egy be- és ki-légzési sorozatot, egymás után háromszor az alábbiak szerint. Lélegezz be Fényt a fejed tetején keresztül le a testedbe áramolva, eztán lélegezd ki az összes stresszt és az összes aggodalmat a lábadon át a földbe vezetve. Végezd ezt összesen háromszor. Ez a folyamat egy percig tart.

  • Helyezd a bal kezed tenyérrel felfelé a bal combodra. A jobb kezed érintse a köldököd alatt pár centivel lévõ részt. (Ez egy energiaörvény.)

  • Kérd meg a Földangyalokat, hogy jöjjenek el, és aktiválják ezt az örvényközpontot számodra. Tartsd ott a kezed négy percig.

  • Eztán tedd a jobb kezed pár centire a köldököd fölé (egy másik energiaörvény) és kérd a Földangyalokat, hogy aktiválják ezt a területet is számodra. Tartsd ott a kezed 5 percig.

  • Most helyezd a két kezed tenyérrel felfelé a két combodra, és kérd meg a Földangyalokat, hogy küldjenek neked egy megerõsítést arra vonatkozóan, hogy aktiválva lettél. Várj két percig, hogy megkapd ezt a visszajelzést.

  Most, hogy aktiválva lettél, készen állsz arra, hogy aktívan közremûködj a többi csillagmaggal a rituálékban, a csakrarendszered tisztításában és kiegyensúlyozásában. Arra lettél felkérve, hogy maradj ráhangolódva, hogy különbözõ módokat tanulhass a Földanya és az emberiség számára való segítségnyújtás lehetõségeirõl, még mielõtt a föld változásai megtörténnek.

Read 5914 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KÖNYVAJÁNLÓ