Scaláris energia

Rate this item
(3 votes)

lenticular

Az összes energiaforma, amire csak gondolhatunk és nap, mint nap találkozhatunk, mi magunk is kibocsátunk, illetve használunk részecske, illetve hullám tulajdonságokkal rendelkezik és Hz-ben mérhető (mint pl. napenergia, hőenergia, elektromosság, mágnesesség, hang). A két meghatározó különbség ezen energiaformák között, hogy milyen gyorsan terjednek hullámaik, illetve milyen intenzitásúak, azaz mekkora a frekvenciájuk és az amplitúdójuk.

A skaláris energia azonban egy igen egyedülálló energiaforma, 5 dimenziós állóhullámokból épül fel. Ahelyett, hogy sugarakba csoportosulna, vagy vonalasan terjedne, a skaláris energia igyekszik kitölteni a teret, s forrásából kifelé haladva sem veszt intenzitásából. Többek között ezért sem hasonlítható a mágnesességhez, vagy a hőenergiához. Ez az energia képes áthatolni a szilárd testeken, és korlátlanul képes regenerálódni.

Definícióját illetően a skaláris energia két azonos, azaz a térben egymással fázisban lévő, azonban időben kifejezve 180 fokkal egymástól eltérő fázisú hullám ütköztetésével laboratóriumi körülmények között is létrehozható. Más szavakkal kifejezve a két hullám (ahogyan nevezik őket: a hullám és az anti- hullám) fizikálisan teljesen egyforma, azonban időben 180 fokkal eltér egymástól. Tehát a skaláris hullámok merőben több rétűek, mint az általunk ismert Hertz hullámok, máshogyan is néznek ki, formájuk leginkább egy tengelyre vetített mőbiusi motívumra emlékeztet.

 • Nem lineáris
 • Nem Herzi
 • Mezőszerü energia körök
 • Statikus, mozdulatlan energia forma
 • Véletlenszerüen fordul elő a természetben
 • A testben Bio-Skaláris Energiának hivják

A Skaláris Energia története


 • 1800-as évek közepén James Clerk Maxwell kutatta1920-ban Einstein azonosította
 • 50 évvel később Nicola Tesla bebizonyította a Skaláris energia létezését
 • Egy évszázaddal később a Skaláris energia hatását felfedezték

 

Gyógyító hatás

 
 • A rácsos szerkezet felbontása egy sokkal jobb ioncseréhez vezet, ami ezzel együtt a szennyeződés-felszívási képességet is növeli. Ezáltal, megköti a szervezetben levő szabad gyököket, iletve elektrosztatikailag semlegesíti. Az így előállított anyag antioxidáns hatása rendkívüli.
 • Erőteljesen méregteleníti a szervezetet. Folyamatosan dolgozik. A skaláris energia kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg, és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, és ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.
 • A skaláris energiában két féle gyógyító frekvencia érvényesül. Az egyik a Schumann rezgés, mely 8 Hz körüli, Földünk által is kibocsátott természetes rezonancia, a másik pedig a 12 Hz körüli, amely esőerdőink legbelsejének rezgési frekvenciája. Eme természetes elektromágneses mezők pedig alapvetőek lehetnek az emberi test megfelelő működéséhez.
 • A skaláris mező mérésére –mivel összességében nem Hertz hullámokról van szó-, csak Kirlián fotóval lehet kimutatni, mely főként az élő szervezeteket körülvevő bioelektromos mezőt mutatja ki. A skaláris töltéssel rendelkező részecske, vagy szervezet lényegében sokkal fényesebben illetve jóval nagyobb kiterjedésű bio mezővel látható a fotón.

Melyek a leglényegesebb tulajdonságai a skaláris energiának?

scalar_energy

Első sorban feltölti a testünk összes sejtjét az ideális 70-90 milli voltra, mely által megvédi azok egészségét (a rákos sejtek töltése nagyon alacsony, csupán 15-20 milli volt körüli !).

A hidrogén atomok közti kovalens kötéseket megerősíti, amint azt spektrográf segítségével is megmérték. Ez azért fontos, mert ezek a hidrogénkötések tartják össze az emberi DNS-t.

Növeli a sejtfalak áteresztő képességet, melynek folytán a sejten belüli élettani funkciók, mint a táplálék felvétel és a méregtelenítés nagymértékben hatékonyabbá válik.

Tisztítja a vért azáltal, hogy szabályozza annak zsír-fehérje arányát, így segít jobbá tenni a szív és érrendszeri keringést.

Laboratóriumi kutatások szerint 145%-osra emeli az immunrendszer aktivitását, így nagyobb védelmet jelent a fertőzések ellen, illetve gyorsabb gyógyulást eredményez.

Ezen túlmenően emeli a mentális fókuszt, valamint egyensúlyba hozza a két agyféltekét mely hatásokat EKG segítségével is kimutattak.

Antidepresszánshatást is kifejt, az által, hogy gátolja a noradrenalin felszívódását.

Erősíti a testünket körülvevő éteri mezőt, vagyis auránk legbelső részét, az éteri testet.

Nem utolsó sorban pedig kivédi az összes elektromos berendezés által kreált káros elekrto-mágneses sugárzást, így megóv azok nem csekély szervezetre gyakorolt egészség romboló hatásától.

Fájdalom ellen - Enyhíti a végtag fájdalmakat, a Menstruációs panaszokat, a Migrént, a Fej- és Hátfájást, az Izomhúzódást, a Ficamokat és a Depressziót.

Stressz ellen - Elősegíti a Nyugodtságot, az Energia Egyensúlyt, a Csí áramlását, a Csakrák működését, Mélyebb Relaxációt Eredményez és Kivédi az Elektro- Szmogot. Csökkenti az Émelygést, a Feszültséget, a Fáradtságot és a Horkolást.

Jóllét és Egészség - Helyreállítja a test körüli Energiamezőt, a Kiválasztást, a Keringést, az Immun- és Endokrin rendszer működését, Gyorsítja a Gyógyulást, a Méregtelenítést, Serkenti az Emésztést és Védi a DNS-t.

karosenergiaÖsszegzés

 • Csökkenti a gyulladásokat
 • Segíti a keringést
 • Erősítheti az immun rendszert, és a belső elválasztású mirigyeket
 • Elősegíti a sejtek anyagcseréjét, méregtelenít
 • Növeli az áteresztőképességet
 • Megnöveli az energiát
 • Megóvja a DNS-t a sérülésektöl
 • Lassítja az öregedési folyamatokat
 • Megerősíti a szervezetet, megóvja az egészséget az elektromágneses hullámok befolyásától
 • Fokozottá teszi az öszpontosítást, koncentrálóképességet

/forrás: http://www.fusionexcel2u.hu/

Read 3259 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

3 comments

 • Comment Link auranka July 22 2010 posted by auranka

  Minden ezoterikus, természetgyógyász, stb dolog, amiből ekkora mértékben bizniszt csinálnak, a szemeben értéktelenné válik. Ha annyira hasznos, támogatót keresnék rá és ingyen osztanám ki az embereknek.
  Nem létezik, hogy mindenki csak lehúzni akarja az embereket!

 • Comment Link hirokin July 21 2010 posted by hirokin

  Kamu.

 • Comment Link sancy July 21 2010 posted by sancy

  Ez mind szép amit leírnak erről,csak árulja el valaki,hogy mi kerül 50 ezerbe ezen??,

Read 26559 times 0
Angina pectoris / Szívinfarctus
A két szívproblémát azért tárgyaljuk együtt könyvünkben, mert szinte teljesen azonos elõzményekkel bír. Elõbb nézzük meg az Angina pectoris tüneteit.…
Read 24049 times 2
A születéskő
A születéskő fogalmának kialakulása időszámításunk első századában kezdődött. Régebben az évet tizenkét állatövi periódusra osztották, mindegyiket egy-egy drágakő jelképezte. Amikor…
Read 23656 times 0
Nyelvdiagnosztika
{mosimages}Nyelvünk elárulja, ha a szervezetben nincs minden rendjén A nyelv bizonyos elváltozásaiból a népi gyógyászat és a klasszikus orvostudomány egyaránt…
Read 18904 times 0
A homoktövis jótékony hatásai a különböző szervi betegségekben
Keringési betegségek Az atherosklerosis (érelmeszesedés) folyamatának megelőzésében jelentős hatása van a teának, húsolajnak és tablettának. Ez különösen elhízott,magas vérnyomással rendelkező…
Read 14926 times 3
Erõs paprika, az okos fájdalomcsillapító
Az erős paprikából kivont kapszicin segítségével egyedülálló, új típusú fájdalomcsillapító kifejlesztésén dolgoznak magyar kutatók. A hazánkban népszerû fûszernövény a népi…
Read 13563 times 6
A banán
A legismertebb trópusi gyümölcs, amely lassan felszívó­dó cukrokat tartalmaz, melyek emelik az energiaszintet. A banán nagy mennyiségben tartalmaz B-vitaminokat, amelyek…
Read 12063 times 1
A szervezet megtisztitása
   Hogyan mossuk át belso szerveinket mosópor nélkül?       Talán bizony akadnak olyanok, akik a beleiket, veséjüket vagy tüdejüket…
Read 11065 times 1
A barnarizs
Az anyatej után ez a legkiegyensúlyozottabb táplálékunk. Ha semmi mást nem ennénk, akkor sem történne bajunk, sõt harmóniában és boldogságban…
Read 11046 times 2
Diéta kövéreknek és soványaknak
     Az evés örömélményt nyújt az embernek, melytõl semmi esetre sem szabad megfosztani. Ezért aztán a diéta fogalmát nem úgy…
Read 10351 times 2
A homlok
Megkülönböztetünk magas és alacsony homlokot, valamint sima és barázdált homlokot. A magas homlok nem a kopaszodás által megnyúlt homloki részre…