Arany háromszög

Rate this item
(10 votes)
golden_landEz a módszer amellett, hogy nagyon egyszerû remek indító lépés a harmadik szem felnyitásához.

Csak annyit kell tenned, hogy elképzelsz egy aranyszínû, egyenlõ oldalú háromszöget a harmadik szem csakrádhoz (mely a homlokod közepén található). Nyugodtan, feszültségek nélkül tartsd ott a háromszöget. Vagyis ne erõlködj feleslegesen, csak oda kell képzelned azt. Ezzel beindítod a csakra mûködését, és képessé válsz arra, hogy lásd a szellemvilágot, vagy éppen az aurádat.

Ha bármilyen kellemetlen érzés jelentkezne, akkor hagyd abba mûveletet, mert nagyon könnyen kiéghetsz.

Ezt a gyakorlatot bárhol, és bármikor elõveheted, nem kell hozzá mély relaxációba kerülni, egyáltalán nem bonyolult, és mégis nagyon hasznos.

Miután pár percig gyakorlod ezt, megpróbálhatod látni a saját aurádat, vagy másét, illetve az õrangyalodat stb. Az auralátáshoz nem kell mást tenned, mint hogy felemeled a tenyeredet kényelmes távolságban magad elõtt, majd átnézel az ujjaid között. Ekkor elkezd majd körvonalazódni az aurád az ujjaid között. Vagy pedig más teste mellett (kb. egy negyed méter távolságban) elnézel. Fontos, hogy a tekinteted ne mozgasd, mert akkor eltûnik, amit eddig láttál.

Õrangyal látásához elõször gondolatban küldj egy üzenetet neki, pl. „kérlek angyalom, állj x helyre, mert szeretnélek harmadik szememmel látni téged. Köszönöm!". Ezután simán arra a területre nézel, ahova az angyalod ment.

Természetesen szinte bármikor el lehet végezni ezt, de érdemes naponta legalább egyszer  más gyakorlatokkal, és közbeékelt szünetekkel együtt. Érdemes mindig lehetõleg ugyanabban az idõben végezni, persze az sem katasztrófa, ha épp kimarad, vagy pár órával elõbb, illetve késõbb mûveled mint általában. Viszont minél inkább egy bizonyos idõpontban csinálod a gyakorlatokat, annál hatékonyabbak lesznek, mert az agyad rá fog állni arra, hogy "kérem szépen most ennek van itt az ideje", és automatiksan ráhangolódsz a feladatokra.

Read 11171 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

4 comments

 • Comment Link szokegergely March 15 2010 posted by szokegergely

  pont az történt aminek történnie kellett, maradj abban az állapotban és csináld tovább a meditációt.
  eltűntél, mert a tudatod kivetülése a tested,amikor tükör előtt meditációban ez történik, akkor egy megváltozott tudatállapotba kerülsz, és rájöhetsz hogy maya, vagyis illúzió, minden mit magadról tudni vélsz

 • Comment Link Norman March 03 2010 posted by Norman

  tükör előtt csináltam

 • Comment Link Norman March 03 2010 posted by Norman

  Sürgősen segítséget szeretnék én próbálkoztam félhomályba ezzel az aranyháromszöggel nyitott szemmel és először elváltozott az arcom aztán teljesen eltüntem nem láttam magam csak fekete ürességet meg fényeket a helyemen de minden más tárgy rendesen a helyén volt !! segítség kérem valaki írjon

 • Comment Link Baki Istvanne September 21 2009 posted by Baki Istvanne

  Én megprobáltam a háromszöget a homlokomon hagyni de nevetni fogsz egy szem visszanézett és szürkévé változott a háromszög Mért?És gyórsan kinyítottam a szemem.Terimama

KÖNYVAJÁNLÓ