Az aura elfojtása

Rate this item
(0 votes)
  • A következõ dolgok azonnal csökkentik, tompítják vagy eltorzítják a bioenergiád (aurád): 

    - a FÉLELEM, stressz, aggodalom, gyûlölet, irigység, féltékenység vagy bármilyen negatív gondolat és érzés.
  • - fizikai válság a testen belül - betegség, mesterséges behatás (drogok) stb.. Ezek elsõre ideiglenes növekedést idézhetnek elõ az aura energiaszintjében - a hatás hasonló, mint amikor betegség hatására növekszik a testhõmérséklet. Az ilyen helyzeteket az aurából kell LEOLVASNOD. A legvalószínûbb, hogy a megnövekedett aura fehér lesz.
  • - a ruhák és a környezet ha összeütközésbe kerülnek az auráddal. A borongós színû ruhák elnyelik a bioenergiád ahelyett, hogy harmónikusan felerõsítenék. Érdekes megnézni, hogy a férfiak a Földön sokkal hamarabb halnak meg mint a nõk, kultúrális háttértõl, nemzetiségi hovatartozástól, étrendtõl és egyéb tényezõktõl függetlenül. Szerintem ennek az oka az, hogy a férfiak életük nagyrészében feketébe és szürkébe öltöznek és ritkán használnak színeket. A nõk sokkal sokkal sokszínûbbek ruházkodásukban és gyakran váltják ruhanemûiket. Érdekes módón, számos hím madár a Természetben jóval élénkebb tollazatú, mint a nõstény társaik. És igenis TOVÁBB ÉLNEK. A Természet mindig ad egy tippet, mindössze annyit kell tennünk, hogy megfigyeljük és átvesszük az ötleteket. Egyébként azonnali hatása a fekete, szürke vagy barna ruhák viseletének, hogy gyorsabban elfáradunk tõlük. Megfigyelted már, hogy a mai fiatalok SOKKAL IDÕSEBBNEK látszanak tényleges koruknál?
    Logikus lenne ezek után, ha mindezeket megpróbálnánk elkerülni. A fentebbi dolgok mûvelése hoszabb idõn át tartós hatást gyakorolhat tudatunkra és auránkra.

 {mos_fb_discuss:10}

Read 7426 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

1 comment

  • Comment Link Anmor April 25 2011 posted by Anmor

    A ruházathoz kapcsolódo részben szerintem tényleg van igazság, én álltalában feketében járok, és tényleg sokkal hamarabb fáradok el, mintha egész nap fehérben lennék

KÖNYVAJÁNLÓ