Auránk és a környezet összehangolása

Rate this item
(3 votes)
mysticalreflectionAmikor a testünk és a tudatunk által természetesen kibocsátott rezgésfrekvenciákat (spektrumot) egyeztetjük a ruháinkéval amiket viselünk, a harmóniának egyedülálló állapotába kerülünk. A hatás leginkább egy zenei hangszer felhangolásához hasonlítható. Enélkül, a hangszerrel mindössze zajt csinálhatsz, nem pedig harmónikus zenét. Alapjában véve 3 módszer van, hogy összehangoljuk Auránkat a környezetünkkel:
1. A domináns színek összehangolása. Ha már megtapasztaltuk "erõs pontjainkat" (a domináns színeket) az Auránkban, megpróbálhatjuk környezetünket és ruháinkat hozzájuk igazítani. Otthonunk átalakítása a jobb egyezés érdekében pozitívan serkenti lélekállapotunkat, és több szempontból is elõsegíti a jóllétünket. A Természethez hasonlóan mi is alkalmazhatjuk az Aurikus színpárokat. Például ha az Aurád leginkább zöld, akkor zöldet és mellette világosrózsaszínt kellene használnod otthonodban és ruházkodásodban is.

2. Környezetünk összeegyeztetése gondolataink frekvenciájával. Gondolataink frekvenciájáról már beszéltünk, amikor az Aura színeinek jelentését tárgyaltuk. Például, ha a tudat lecsendesítésére, megnyugtatására gondolsz (ami egy kék gondolat) a kék környezet felerõsíti ezirányú gondolatodat. Figyeld csak meg, hogy amikor reggelente kilépsz a házból és az ég égszínkéken ragyog, máris nyugodtnak érzed magad, még mielõtt bármi másra gondolnál. A tudat megnyugtatására irányuló gondolataidat támogatja az ég kék rezgése. Amikor az égbolt szürke, már lehangoló gondolataid vannak mielõtt csak észrevennéd. A kék farmerdivat nagyon népszerû, mert segít a nyugodt tudat elérésében. Hiába próbálkoznánk a barna farmer népszerûsítésével, nem valószínû, hogy sikerrel járna.

3. A frekvenciaeloszlás kiegyenlítése a test mentén. Ez a Legtermészetesebb hatást kelti, de különlegesen megtervezett ruhákra van hozzá szükség, mint a Csakrapóló. Az eredmény leginkább az akupunktúra által keltett hatáshoz hasonlítható, de tûk helyett 16 szín kombinációjának a sorozatára épül. Látványos javulás látható az ember bioenergia mezõjében (az Aurában) perceken belül a felvétel után.

Bármely esetben a tiszta, monokromatikus (szívárvány) színek használat alapvetõ. Lehetnek finomak és gyengédek a színek, de fontos, hogy a szívárvány által is képviselt tiszta, harmónikus rezgéseket idézzék elõ.
Read 7887 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KÖNYVAJÁNLÓ