Az étertest

Rate this item
(1 Vote)

testekAz étertest az anyagi test pontos mása. Belehatol az anyagi testbe, és ugyanolyan az alakja, de 3-5 centiméterrel nagyobb nála. Színtelen, illékony folyadékból, éterből áll.

Az étertest összeköttetést teremt az anyagi világ és az anyag sokkal ér-zékenyebb, nem fizikai természetű része között. Ezt az energiát érte tetten még az 1950-es években a Kirlian-kép. Ha egy élőlényt elektromágneses térbe helyezünk, majd lefényképezzük, akkor lágy, elmosódott körvonalakkal láthatóvá válik az éterteste. Az érzékeny ember éterteste kékes; az atletikus alkatúé szürkés színű. A sötétebb, erőteljesebb színek betegségre vagy viharos érzelmekre utalnak.

Az éter test az anyagi test energialenyomata: minden szerv, minden rendszer megfelelője megtalálható benne. Ez az a szint, ahol a meridiánoknak nevezett energiapályák haladnak. Az akupunktúra alapvetően ezekkel az energiaáramlatokkal foglalkozik. Energia szempontjából az étertest tehát anyagi testünk ikertestvére - fizikai egészségünk megbízható jelzőkészüléke. Anyagi testünk minden változását visszatükrözi, és megfordítva.

Oroszországban nemcsak akkor gyűlnek össze az emberek, amikor meghalt valaki, hanem a halála utáni kilencedik napon is. Évszázadok óta ez a szokás. Ezen az összejövetelen általában a halott jó tulajdonságairól emlékeznek meg, ünneplik az életet, erőt adnak az elhunyt lelkének a távozáshoz. Érdekes, a mai kutatások a Kirlian-kép segítségével bebizonyították, hogy a halott éterteste a halál utáni kilencedik napon foszlik szét.

Read 8380 times Last modified on July 29 2014

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KÖNYVAJÁNLÓ